InspiratieIk voel mij intens geïnspireerd door het leven. Het leven is mijn passie! Ik beleef mijn ervaringen en scheppingen als mens op aarde in bezieling, verwondering en vreugde, maar vooral – in (ziels)vrijheid. Ik raak telkens geïnspireerd door de creaties van mijzelf en van anderen, door het kunnen voelen, zien, ruiken, horen, proeven en gewaarworden op een dieper niveau dan dat ik me vroeger ooit mogelijk achtte.
Ik ben geïnspireerd, omdat ik mij bewust ben van het Leven en van Mezelf als het leven.  
Maar ik ben ook enthousiast en gepassioneerd om uit mijn unieke Zelf bewust mee te scheppen met het ‘Al wat is’. Dit gebaseerd op mijn eigen soevereine manier. Ik leef dagelijks volgens mijn diep ervaren visie: ‘Het Leven inspireert mij en ik inspireer het Leven.’ Het Leven en Ik zijn één – de Inspiratie!

Je kan mijn videoblog 'Inspire Freedom' hier volgen.  
* * *
Inspiratie is de oerkracht in het ‘Al wat is’: de aansturende kracht en basis voor elke creatie van begin af aan. Maar inspiratie is ook de reden voor elke schepping. Geïnspireerd zijn is de staat van actie, beweging en verschuiving – een staat van iets nieuws worden! Jouw ware Zelf ‘praat’ tegen jou door het diepe gevoel van geïnspireerd zijn. Uit de ware oer-staat van jouw bewustzijn wordt zachtjes tegen jou gefluisterd: ‘Ik wil meer van Mezelf ervaren door nieuwe scheppingen’. Met andere woorden: als jij je werkelijk geïnspireerd voelt dan ben je in staat om bergen te verschuiven, keuzes te maken en stappen te nemen om iets nieuws te creëren in jouw leven. Inspiratie is het kinderlijke gevoel in jou, van de enorme nieuwsgierigheid en enthousiasme naar nóg meer ervaringen van Jezelf als schepper!  
Door inspiratie kom je tot een nieuwe (ziels)expressie van jouw ware Zelf op aarde. In die staat kan niets of niemand jou tegenhouden!  
Maar stel dat jij je nou alles behalve geïnspireerd voelt… Jouw leven voelt saai of eentonig aan om er nog enige inspiratie in op te kunnen sporen. Je sleurt jezelf door de (werk)dagen heen. Thuis voel jij je ook niet veel beter, misschien gespannen of totaal uitgeput? Je mist het gevoel van vreugde en plezier in jouw dagelijkse leven. Met een leeg gevoel kijk je naar de wereld en mensen om je heen. Velen lijken een beetje zoals jij te zijn, maar misschien merk je ook dat er mensen zijn die werkelijk geïnspireerd lijken te zijn.

Kort door de bocht: als jij niet het gevoel hebt dat jij geïnspireerd leeft, dan wacht je simpelweg nog op het moment dat jij dat wel gaat doen! Maar het wachten kan heel lang duren als jij je er niet bewust van bent wat jouw eigen invloed hierop is en wat dat in de praktijk betekent… Jammer, maar waar: Inspiratie kan je jezelf niet aanpraten. Maar je kan wel iets anders doen: jij kan er bewust voor kiezen om in contact te komen met jouw ‘ware Zelf’ en jouw kracht als unieke schepper! Kijk de link!  
Als jij in contact bent met jouw ware Zelf, dan ben jij ook in contact met jouw inspiratie! Want jouw ware staat van zijn is die van inspiratie. Jij bent de inspiratie!