AanbodSessie Life Coaching

Ik faciliteer de sessie(s) uit het Nieuwe Bewustzijn. Mijn uitgangspunt voor de sessie is dat jij volledig in staat bent om jouw eigen waarheid te voelen en jouw eigen inzichten daarop gebaseerd naar boven te laten komen. Tijdens de sessie vindt er een sterke verschuiving in energie en in jouw bewustzijn plaats, die ook na de sessie doorwerkt.
 
Het pad naar jouw waarheid is uniek en ontvouwt zich op zijn eigen manier en tempo. Het totale proces van ontwaken, licht-lichaam-integratie/ zelfrealisatie/ ultieme vrijheid op aarde is persoonseigen en heel natuurlijk. Ongeacht dat verloopt het meestal toch heel anders, dan jij eventueel verwacht als mens. Daarom is het (soms) fijn om tijdens dit proces iemand te kunnen spreken die het proces door en door kent gebaseerd op eigen ervaringen en transformatie. Het kan een waardevol steuntje in de rug zijn wanneer jij door eventueel zware, niet aan te sturen (lichamelijke) transformatie gaat en/of op momenten van (grote) twijfel en/of verlies van vertrouwen ervaart. Dit zijn tijden die je simpelweg niet kan bevatten als mens, aangezien er niets anders op zit dan jezelf volledig over te geven. Dit berust op jouw intuïtieve oer-weten; wie JIJ werkelijk bent!
 
Ik sta niet als een leraar voor je, evenmin als iemand die ‘de Waarheid’ in pacht heeft. Mijn waarheid is gebaseerd op mijn ervaringen en jouw waarheid is gebaseerd op jouw ervaringen. Wil jij er bewust voor kiezen om in verbinding te treden met jouw ware Zelf? Zo ja, dan wil ik graag, als ervaringsdeskundige, compassievolle ondersteuning aan jou bieden!
  
Ik faciliteer de sessies Life Coaching energetisch-intuïtief met behulp van een gesprek en bewust ademen. Ik ken het proces van ‘je eigen Adem worden’ door eigen transformerende ervaringen en inzichten. Ik ondersteun jou graag, zodat jij makkelijker in contact kunt komen met de kracht van jouw eigen Adem. Ik begeleid jou om jouw eigen Adem te bevrijden, zodat jij in jouw eigen ‘ademkracht’ kan staan en eruit kan gaan leven. Tijdens de sessie ondersteun ik je zodat jij zelf jouw inzichten, vanuit jouw eigen diepere weten, kan ontvangen.

Jij kan eenmalig een sessie bij mij boeken of meerdere keren komen. Elke sessie is ‘maatwerk’, zoals jij het wenst! De sessies Life Coaching kunnen ook specifiek gebruikt worden op het gebied van stervensbegeleiding en/of rouwverwerking.  

Life – my passion! - ‘Inspiratie bijeenkomsten’  

Sinds de geboorte van mijn praktijk heb ik veel verschillende soorten groepsbijeenkomsten, retraites en lezingen aangeboden met een thema op het gebied van o.a. licht-lichaam-integratie, energie downloads en transformatie, meesterschap, (zelf)liefde, angst, stilte, bewust ademen, passievol ondernemen, zielscommunicatie en (zelf)healing. Sinds 2014 heb ik mijn bijeenkomsten onder een noemer gebracht: inspiratiebijeenkomsten. Elke bijeenkomst heeft een thema met een passende benadering zonder een ‘vastgelegd programma’. Dit thema heeft zich kort vooraf aan mij aangediend als bron voor inspiratie en (energetische) transformatie.
 
Leven is mijn passie! Het Leven inspireert mij en ik inspireer het Leven. Ieder leven, ook jouw leven, komt tot haar unieke expressie in (ziels)vrijheid door inspiratie; de oerkracht van het ‘Al wat is’. Dit is ook de energetische basis voor mijn bijeenkomsten en draagt bij aan ‘het geïnspireerd zijn/worden’ over het eigen ware Zelf en over het Leven.

Tijdens de bijeenkomsten heb jij de mogelijkheid om in contact te komen met jouw innerlijke, unieke kracht van inspiratie voor verdere transformatie en licht-lichaam-integratie/zelfrealisatie op aarde. Ik faciliteer de bijeenkomsten energetisch-intuïtief, zodat jij jouw persoonlijk-energetische inzichten en ervaringen kan ontvangen. Kom proeven hoe de energie (van inspiratie) aanvoelt en neem deze ervaring mee naar huis!

Het meest actuele aanbod van bijeenkomsten kan je altijd vinden op de Facebook pagina van mijn praktijk.