ContactIk heb een rijk, bijzonder en veelzijdig leven (gehad). Ik heb uitgebreide levens- en werkervaring opgedaan door het wonen, werken of studeren in meerdere landen naast het land waar ik oorspronkelijk vandaan kom: Finland. Sinds 1985 woon en werk ik in en uit Amsterdam.  

Jarenlang waren mijn vroegere banen als sociale wetenschapper en organisatiedeskundige in verschillende profit- en non-profit organisaties simpelweg prachtige creaties/manifestaties van zijn eigen soort. Deze scheppingen dienden mij perfect tot ik me op het pad van bewustwording begaf.
 
Het gevolg hiervan was dat mijn denkwijze en leven drastisch veranderden. Onderweg naar mijn Zelfrealisatie/de ultieme Vrijheid werd figuurlijk elke steen op mijn pad omgekeerd met als gevolg een heftige transformatie op geestelijk, fysiek en spiritueel gebied. Tijdens dit stuk van de reis kon ik mijn onvoorwaardelijke liefde en compassie voor Mezelf (her)ontdekken maar ook de betekenis hiervan volledig te gaan aanvaarden. Er gingen jaren overheen tot al mijn aspecten en verhalen waren geïntegreerd en mijn menselijke bewustzijn met mijn alles omvattende IK-bewustzijn samengesmolten was – tot ik de complete belichaming van mijn essentie hier op aarde toeliet.  
Ten slotte leidde dit tot mijn zelfrealisatie/ultieme Vrijheid.  
Sinds begin 2007 werk ik in mijn eigen praktijk aan huis als energetisch-intuïtieve facilitator en life coach, artist of Life, geboorte- en stervensbegeleider, inspirator, schrijver en spreker. In de afgelopen jaren heb ik naast persoonlijke sessies ook verschillende bijeenkomsten georganiseerd. Inmiddels heb ik veel prachtige mensen met een eigen uniek verhaal ontmoet en ondersteund.

Voor de tijdsduur en prijs per sessie/activiteit kan je contact met mij (Leena Joro) opnemen telefonisch 06-45322487 of via het email formulier hieronder. Ik luister graag naar jouw verhaal! Daarna kunnen wij samen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Ik kan ook ingehuurd worden voor verschillende activiteiten/projecten/happenings zowel binnen als buiten Nederland!  
Desgewenst is Webcoaching via Skype of Facetime een optie!  
N.B. Alsjeblieft je volledige naam, het e-mailadres en het (mobiele) telefoonnummer op het e-mail formulier zelf melden, als je boeken bestelt. Anders kan de mail administratief niet verwerkt worden. Bedankt!