Het boek

Godservaring: De intuïtieve reis van een vrouw die thuiskomt bij haar Godzelf
 
“Ik ging dood. Dat had ik al vaker gedaan.” Zo begint het verhaal van Leena Joro die dit boek intuïtief en door Zichzelf te channelen neerschreef zonder dat zij van tevoren wist waar het precies over zou gaan. Achteraf is het een heel persoonlijk en ook spannend verhaal waarin zij openhartig vertelt over haar intense en bijzondere ervaringen m.b.t. haar abrupte bewustwording in de jaren 2003-2006.
 
Over de auteur:
 
Leena K. Joro (1955, Helsinki, Finland) woont sinds 1985 in Amsterdam en studeerde in 1988 cum laude af in de Sociale Wetenschappen (Universiteit van Helsinki).

Haar specialisatie in quality management (ISO 9000), organisatiestructuren en organisatieveranderingen leidde haar naar diverse staffuncties, zowel in profit- als non-profit organisaties. Ze werkte onder andere als directeur voor Vrouwen Gezondheidscentrum ISIS voordat ze haar praktijk aan huis opzette begin 2007. Sindsdien werkt Leena Joro in haar eigen praktijk als Energetisch-intuïtieve Facilitator en Life Coach, Artist of Life, Geboorte- en Stervensbegeleider, Inspirator, Schrijver en Spreker. Haar levensvisie is gebaseerd op het grenzeloze en altijd aanwezige bewustzijn van haar ware Zelf, haar essentie. Het leven en beleven van deze visie heeft haar geleid naar de staat van haar geboorterecht: vrijheid. Bovendien heeft dit haar geleid naar vreugde, respect en vooral naar de onvoorwaardelijke liefde voor al het Leven en voor het Zelf.

Titel: Godservaring
Ondertitel: De intuïtieve reis van een vrouw die thuiskomt bij haar Godzelf
Tekst: Leena K. Joro
Fotografie: Pieter Ouddeken
Vorm: 5ijf kunst en ontwerp
Pagina’s: 160
ISBN: 978-90-78612-08-7
Formaat: 21 x 14 cm
Uitvoering: softcover met flappen, omslag full color, binnenwerk zwart-wit
Prijs: 19,95 euro exclusief verzendkosten
Uitgeverij: Miramah House; verschenen 26 juni 2010

© Leena Joro, 2010
Voor de boekpresentatie klik hier 
Bestel het boek via e-mail
Enkele reviews: 
BeYogafull, Maarsen

Ik heb het boek van Leena aan 1 stuk door uitgelezen! Ik vind haar schrijfstijl erg prettig en makkelijk om te lezen. Het boek heeft mij op ziel niveau geraakt en doen beseffen dat we allemaal een Engel op deze aarde zijn. Alleen de een doet er iets meer mee dan de ander. En we moeten leren luisteren, echt luisteren...want als je echt luistert, krijg je precies de boodschappen/inzichten door die je nodig hebt. Het was een persoonlijk, oprecht en liefdevol beschrijving van haar ervaringen, haar pad. Hoe moeizaam het soms ook was, maar ook wel met veel vertrouwen dat het allemaal goed zou komen! Ik heb dit boek doorgegeven aan een vrouw wiens man overleden is (een paar maanden geleden), vooral omdat ik voelde dat ik dat moest doen... Ik hoop dat ze het gelezen heeft en er iets aan heeft gehad.
Het lezen van haar boek, heeft mij zeker geholpen bepaalde keuzes te maken in mijn leven en bovendien meer zelfvertrouwen in mijn eigen (energie) kracht. Leren vertrouwen op de intuïtie is niet makkelijk, maar wel haalbaar! Daarnaast heb ik Leena ook live ontmoet en een bijzondere healing mogen ontvangen van haar: ze is echt heel bijzonder! Ga zo door Leena!!
M. Liefting, Beverwijk
 
In één adem uitgelezen. Veel punten van herkenning. Daarbij erg prettig om te weten dat ontwaken niet zomaar een feit is, maar een proces met ups en downs. Het overkomt hele gewone mensen, dat vind ik het meest hoopgevend. En ieder op zijn eigen manier. Ik ben razend enthousiast over dit boek. Leena, erg bedankt voor het in de wereld brengen van jouw unieke en ondersteunende verhaal!
Sjany Heystek, Heerlen
 
Elke stap die Leena gemaakt heeft en beschreef is voor mij herkenbaar.
 Daarom een troost, te weten dat de eenzaamheid die bij dit 'pad' hoort, ooit voorbij gaat.
Ik wil Leena bedanken voor de open, eerlijke, eenvoudige en kwetsbare manier van vertellen over haar ervaringen.
Bedankt, ik zal dit boek zeker opnieuw lezen.

Acordoado, Zeist
 
Ik heb dit boek in één adem uitgelezen. Hoe schrijf je over zoiets persoonlijks als intuïtie en Godservaring zonder daarbij te vervallen in zweverigheid of leerstelligheid? Het is Leena Joro gelukt om haar zoektocht naar God en naar zichzelf zo te beschrijven dat dit avontuur ook voor een leek of scepticus invoelbaar zijn. Ik bleef lezen, omdat ik dit een eerlijk relaas vind, waar ook plaats is voor twijfel en aardse beslommeringen. Het is ook geen zelfhulpboek en het bevat geen tips voor geluk of transcendentie. Maar omdat het een oprecht en persoonlijk verhaal is, komt het zijn subjectiviteit toch ook weer vertrouwd voor. Het heeft mij aan het denken gezet over hoe de angst voor de dood een mens kan beletten om vrijuit te leven. Als je die angst onder ogen durft te zien en je ermee weet te verhouden, kun je vrijer en eigenwijzer leven.
Thecla de Lange, Purmerend
 
Ik ben dankbaar dat ik dit boek heb mogen ontvangen.
Dit boek helpt ons te herinneren wie WIJ werkelijk ZIJN.

Het verhaal van Leena is voor mij herkenbaar, opnieuw de weg naar de God/Godin in jezelf te vinden en je daaraan te leren over te geven, JEZELF daarin te blijven vertrouwen.
Te leren vertrouwen op wat je voelt ( hart), waardoor je steeds meer onderscheidingsvermogen aanleert, of iets op waarheid of op onwaarheid berust.
De "strijd" tussen het ego/mind en de Goddelijkheid in jezelf wordt in het boek helder vertolkt.
Leena neemt ons mee over haar persoonlijke weg welke haar heeft geleid naar een blijvende Godservaring.
Haar ervaring bevestigd in mij het gevoel dat het dus echt mogelijk is om God in jezelf te verwezenlijken, dat het echt voor iedereen die dat wenst en zich daarvoor inzet haalbaar is.

Zij ervaart vanuit deze Goddelijke staat van ZIJN dat ieders weg net zo uniek en net zo waardevol is als dat van ieder "ander", dat iedereen de engel in zich draagt.

Tot slot voel ik door haar persoonlijk verhaal de zielsverwantschap (hoewel er natuurlijk nooit iets buiten onszelf bestaat) en herken in haar missie die van mij.
Ik ben dankbaar dat Leena die steen van bewustwording voor ons allen in het water heeft geworpen.


Anja Barendrecht, Breda
 
Een boek lezen of een boek beleven.... Voor mij was het lezen van ''Godservaring" een gegrepen zijn door woorden en tegelijkertijd een uitnodiging tot voelen en beleven.
Leena schrijft zo oprecht, open en puur over haar eigen ervaringen dat ik als lezer op ga in wat zij vertelt. En tegelijkertijd word ik ten diepste uitgenodigd om bewust te zijn van wat voor mij waar is. Bladzijde voor bladzijde, woord voor woord. Doorleefde ervaringen die kennis worden en mij ten diepste raken en inspireren.
Het verschijnen van dit boek en het mogen lezen van haar persoonlijke ervaringen bood mij een (h)erkenning en bemoediging voor het leven van mijn eigen waarheid en passie!
Een mens en een boek die een glimlach op mijn gelaat doen verschijnen.


Agnes, Suriname
 
“Een reactie op een geweldig mooi boek. Ik heb het nu tweemaal gelezen. Het is zo mooi. Dank, dat ik zoveel persoonlijk moois mocht ontvangen. Ontroerend. Het boek is in zeer duidelijke taal geschreven, zo uit het hart. Bij het lezen, kreeg ik ook voor mijzelf een bevestiging hoe het doodgaan moet zijn. Nogmaals ontroerend mooi boek.”
Anoniem

“De gevoelens die Leena beschrijft, kwamen zo sterk overeen met die van mij, dat ik op een gegeven moment huilend het boek aan het lezen was.”