Contact

Ik heb een rijk, bijzonder en veelzijdig leven (gehad). Ik heb uitgebreide levens- en werkervaring opgedaan door het wonen, werken of studeren in meerdere landen naast het land waar ik oorspronkelijk vandaan kom: Finland. Sinds 1985 woon en werk ik in en uit Amsterdam.

Jarenlang waren mijn vroegere banen als sociale wetenschapper en organisatiedeskundige in verschillende profit- en non-profit organisaties simpelweg prachtige creaties/manifestaties van zijn eigen soort. Deze scheppingen dienden mij perfect tot ik me op het pad van bewustwording begaf.

Ik ben door een diep en intens bewustwordingsproces gegaan.

Het gevolg hiervan was dat mijn denkwijze en leven drastisch veranderden. Ik verwierf in een korte tijd veelomvattende inzichten gebaseerd op diepe ervaringen over Mezelf en over ‘Al wat is’. Door het zelf te hebben ervaren heb ik ingezien hoe het universele bewustzijn werkt en wat er werkelijk mogelijk is tijdens het leven op aarde! Tijdens deze periode heb ik ook aan diverse cursussen, workshops en inwijdingen meegedaan, onder andere coaching, energetische stervens- en geboortebegeleiding (Dreamwalking), meditatie, visualisatie, channeling, healing en Reiki.


* * *

Tijdens mijn bewustwordingsproces werd letterlijk elke steen op mijn pad omgekeerd met als gevolg een heftige transformatie op geestelijk, fysiek en spiritueel gebied. Ik heb diep ervaren wat ware angst voor de dood, maar ook vooral voor het leven betekent. Hoe doodeng het voelt om van jouw illusies, overtuigingen en controle/macht af te stappen en je over te geven aan het leven, aan je ware Zelf. Hoe moeilijk het is om in de praktijk werkelijk en tot het uiterste op Jezelf en het leven te vertrouwen en uit dit vertrouwen te durven leven! Tijdens dit proces heb ik Mezelf diep in de ogen gekeken om tot de ontdekking en ervaring te komen wat de onvoorwaardelijke liefde voor Mezelf en voor het leven in werkelijkheid betekenen. Maar ook hoe dit zich uit als een intuïtief, niet te omzeilen gevoel!

Om dit intuïtieve gevoel gehoor te kunnen geven nam ik op een gegeven moment, in een korte periode van tijd, o.a. twee keer ontslag. Ik liet mijn banen met status, goed en vast inkomen achter en begon voor mijzelf te werken. Na een sterk innerlijk gevoel, begin 2007, zette ik mijn eigen praktijk aan huis op als energetisch-intuïtieve life coach, geboorte- en stervensbegeleider, inspirator, trainer, schrijver, spreker, channeler en healer. Sindsdien heb ik veel prachtige mensen met een eigen uniek verhaal ontmoet en ondersteund.

Voor de tijdsduur en prijs per verschillende vorm van sessie/activiteit kan je contact met mij (Leena Joro) opnemen telefonisch 06-45322487 of via het email formulier hieronder. Ik luister graag naar jouw verhaal! Daarna kunnen wij samen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Ik kan ook ingehuurd worden voor verschillende activiteiten/projecten/happenings zowel binnen als buiten Nederland!

Desgewenst is Webcoaching via Skype of Facetime een optie voor een deel van het aanbod!

Naam:
 
E-mail:
 
Bericht:
 
 

Bestellen per mail

In het door mij geschreven boek "Godservaring: De intuïtieve reis van een vrouw die thuiskomt bij haar Godzelf" (19,95 euro incl.) worden mijn persoonlijke ervaringen en inzichten tijdens mijn ontwakingsproces beschreven. Het boek vertelt één uniek verhaal over het ontwaken en de wedergeboorte.

Voor meer over het boek klik hier