Contact

Ik heb een rijk, bijzonder en veelzijdig leven (gehad). Ik heb uitgebreide levens- en werkervaring opgedaan door het wonen, werken of studeren in meerdere landen naast het land waar ik oorspronkelijk vandaan kom: Finland. Sinds 1985 woon en werk ik in en uit Amsterdam.

Jarenlang waren mijn vroegere banen als sociale wetenschapper en organisatiedeskundige in verschillende profit- en non-profit organisaties simpelweg prachtige creaties/manifestaties van zijn eigen soort. Deze scheppingen dienden mij perfect tot ik me op het pad van bewustwording begaf.

Ik ben door een diep en intens bewustwordingsproces gegaan.

Het gevolg hiervan was dat mijn denkwijze en leven drastisch veranderden. Ik kreeg veel omvattende inzichten gebaseerd op diepe ervaringen over Mezelf en over ‘Al wat is’. Door het zelf te hebben ervaren zag ik hoe het (universele) bewustzijn en energie werken en wat er werkelijk mogelijk is tijdens het leven op aarde! Tijdens mijn bewustwordingsproces werd figuurlijk elke steen op mijn pad omgekeerd met als gevolg een heftige transformatie op geestelijk, fysiek en spiritueel gebied. Ten slotte leidde dit tot in vervulling gaan van mijn diepe zielsverlangen: de zelfrealisatie/ de ultieme vrijheid en vooral het ervaren van deze als mens hier op aarde.


* * *

Sinds begin 2007 werk ik in mijn eigen praktijk aan huis als energetisch-intuïtieve facilitator en life coach, artist of Life, geboorte- en stervensbegeleider, inspirator, schrijver en spreker. In de afgelopen jaren heb ik naast persoonlijke sessies ook verschillende bijeenkomsten georganiseerd. Inmiddels heb ik veel prachtige mensen met een eigen uniek verhaal ontmoet en ondersteund.

Voor de tijdsduur en prijs per sessie/activiteit kan je contact met mij (Leena Joro) opnemen telefonisch 06-45322487 of via het email formulier hieronder. Ik luister graag naar jouw verhaal! Daarna kunnen wij samen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Ik kan ook ingehuurd worden voor verschillende activiteiten/projecten/happenings zowel binnen als buiten Nederland!

Desgewenst is Webcoaching via Skype of Facetime een optie!

N.B. Alsjeblieft je volledige naam, het e-mailadres en het (mobiele) telefoonnummer op het e-mail formulier zelf melden, als je boeken bestelt. Anders kan de mail administratief niet verwerkt worden. Bedankt!

Naam:
 
E-mail:
 
Bericht: