Aanbod

Sessie Life Coaching

Ik faciliteer jouw sessie(s) uit het Nieuwe Bewustzijn. Mijn uitgangspunt voor de sessie is dat jij volledig in staat bent om jouw eigen waarheid te voelen en jouw eigen inzichten daarop gebaseerd naar boven te laten komen. Tijdens de sessie vindt er een sterke verschuiving in energie en in jouw bewustzijn plaats, die ook na de sessie doorwerkt.

Het pad naar jouw waarheid is uniek en ontvouwt zich op zijn eigen manier en tempo. Het totale proces van ontwaken en licht-lichaam-integratie/zelfrealisatie op aarde is heel natuurlijk. Ongeacht dat verloopt het meestal toch heel anders, dan jij eventueel verwacht als mens. Daarom is het (soms) fijn om tijdens dit proces iemand te kunnen spreken die het proces begrijpt gebaseerd op eigen ervaringen op weg naar de licht-lichaam-integratie/zelfrealisatie. Het kan een waardevol steuntje in de rug zijn in tijden wanneer jij door zware, niet aan te sturen (lichamelijke) transformatie gaat en/of momenten van (grote) twijfel en/of verlies van vertrouwen ervaart. Dat zijn tijden die je simpelweg niet kan bevatten als mens, aangezien er niets anders op zit dan jezelf volledig over te geven. Deze berust op jouw intuïtieve oer-weten; wie JIJ werkelijk bent!

Ik sta niet als een leraar voor je, evenmin als iemand die ‘de Waarheid’ in pacht heeft. Mijn waarheid is gebaseerd op mijn ervaringen en jouw waarheid is gebaseerd op jouw ervaringen. Heb jij Jezelf zo lief dat jij er bewust voor kiest om in verbinding te willen treden met jouw ware Zelf? Zo ja, dan wil ik graag een ervaringsdeskundige en compassievolle ondersteuning voor jou zijn!
Ik faciliteer de sessies Life Coaching energetisch-intuïtief vanuit mijn ‘ware staat van Zijn’. Kortom dit doe ik zonder dat ik het proces uit mijn verstand aanstuur tijdens de ontmoeting. Ik ondersteun je om jouw eigen ‘veilige ruimte’ neer te zetten, zodat jij zelf jouw inzichten, vanuit jouw eigen diepere weten, kan ontvangen.
Jij kan één sessie bij mij boeken of meerdere keren komen. Verschillende combinaties in soorten van sessies zijn ook mogelijk, zoals jij het wenst! De sessies Life Coaching kunnen ook specifiek gebruikt worden op het gebied van stervensbegeleiding en/of rouwverwerking.

Ademsessie

Ik ken het proces van ‘je eigen Adem worden’ door eigen diepe ervaringen en inzichten. Ik ondersteun jou nu ook graag, zodat jij makkelijker in contact kunt komen met de kracht van jouw eigen Adem. Ik ondersteun jou om jouw eigen Adem te bevrijden, zodat jij in jouw eigen ‘ademkracht’ kan gaan staan en eruit kan gaan leven.

Tijdens een intense ademsessie van een uur kan jij zelf ervaren wat bewust ademen echt betekent, maar vooral wat het voor je doet. In het begin van de sessie leg ik je kort uit hoe het ‘Bewust ademen’ werkt en hoe jij vooral het bewust ademen integreert in jouw leven. Daarna faciliteer ik je energetisch-intuïtief met het ademen door samen met jou te ademen. Elke ademsessie is maatwerk en staat op zich. Je kan ook een aantal sessies over enkele weken verspreid afnemen, als je voelt dat je op die manier een langere tijd wilt worden ondersteund met het ademen. Voor deze keuze ‘Bewust Ademen’ is een verlaagde prijs per sessie van toepassing. Klik hier.

Sessie Energie Download

De energie download werkt sterk ondersteunend voor jouw (verdere) bewustwording, transformatie en licht-lichaam-integratie/zelfrealisatie op aarde. Daarnaast helpt de energieverschuiving de Bronkracht in jouw systeem te activeren, zodat het voor jou makkelijker is om onbalans op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en/of spiritueel vlak te herstellen. Tijdens het faciliteren van de energie verschuiving/download ben ik in de verruimde staat van mijn bewustzijn en energie. Zo ben ik gelijktijdig in verbinding met zowel jouw (hogere) bewustzijn als de universele Bronenergie. Ik dien als kanaal voor deze energie download en faciliteer deze krachtig energetisch-intuïtief. Daarvoor gebruik ik geen (specifieke) technieken, evenmin enige (mentale) intenties. Jij weet vanuit jouw hogere bewustzijn wat jij nodig hebt en dit respecteer ik.

Sessie Oog-in-Oog

Jij bent hartelijk welkom bij de speciale “Oog in Oog” ontmoeting als je naar ‘thuis’, naar jouw vrijheid verlangt; als je naar jouw eigen unieke ervaring hiervan verlangt. Want voorbij al jouw (spirituele) kennis, inzichten en/of ‘het’ willen begrijpen gaat het uiteindelijk om de ervaring – om jouw ervaring van jouw ware Zelf, van jouw ‘thuis’!
Dit speciale één op één contact tussen jou en mij IS een korte, krachtige energetische ontmoeting: een oogcontact ‘beyond the mind’, voorbij het mentale en menselijke. De ontmoeting “Oog in Oog” is een ervaring in het moment van wat er in het moment ontstaat, zonder met elkaar te praten, voorbij al het gebruikelijke en verstandelijke. Ik ben ‘thuis’ en ik heet je hartelijk welkom om mij ‘thuis’ te ontmoeten!

“Ik ben, die Ik ben” en zo ben Jij ook!

Sessie Baby & Kind

Op dit moment worden in grote getale baby’s op aarde geboren met het Nieuwe Bewustzijn alvast diep in ‘hun Zijn’ geworteld – de nieuwste mensen voor de nieuwe aarde. Maar er zijn natuurlijk ook al een hele tijd kinderen op aarde die uit het nieuwe (zelf)bewustzijn proberen te leven. Zij doen dit zoals kinderen het doen – vrij, ongedwongen en vooral intuïtief – zonder of met nog maar weinig vaste ideeën en/of oordelen over zichzelf, anderen of over het leven. Maar zij zijn wel al heel sterk (zelf)bewust en ‘anders’ dan vroeger. Deze manier van ‘baby/kind zijn’ is natuurlijk prachtig, maar niet altijd even makkelijk. Hoe kan ik jou en vooral jouw baby/kind hierbij ondersteunen? Lees meer via deze link.

Life – my passion! - ‘Inspiratie bijeenkomsten’

Sinds de geboorte van mijn praktijk heb ik veel verschillende soorten groepsbijeenkomsten, retraites en lezingen aangeboden met een thema op het gebied van o.a. licht-lichaam-integratie, energie downloads en transformatie, meesterschap, (zelf)liefde, angst, stilte, bewust ademen, passievol ondernemen, zielscommunicatie en (zelf)healing. Sinds 2014 heb ik mijn bijeenkomsten onder een noemer gebracht: inspiratiebijeenkomsten. Elke bijeenkomst heeft een thema met een passende benadering zonder een ‘vastgelegd programma’. Dit thema heeft zich kort vooraf aan mij aangediend als bron voor inspiratie en (energetische) transformatie.

Leven is mijn passie! Het Leven inspireert mij en ik inspireer het Leven. Ieder leven, ook jouw leven, komt tot haar unieke expressie in (ziels)vrijheid door inspiratie; de oerkracht van het ‘Al wat is’. Dit is ook de energetische basis voor mijn bijeenkomsten en draagt bij aan ‘het geïnspireerd zijn/worden’ over het eigen ware Zelf en over het Leven. 

Tijdens de bijeenkomsten heb jij de mogelijkheid om in contact te komen met jouw innerlijke, unieke kracht van inspiratie voor verdere transformatie en licht-lichaam-integratie/zelfrealisatie op aarde. Ik faciliteer de bijeenkomsten energetisch-intuïtief, zodat jij jouw persoonlijk-energetische inzichten en ervaringen kan ontvangen. Kom proeven hoe de energie (van inspiratie) aanvoelt en neem deze ervaring mee naar huis!

Het meest actuele aanbod van bijeenkomsten kan je altijd vinden op de Facebook pagina van mijn praktijk.